Серце чоловіка плавиться від цих простих речей: 5 жіночих прийомів для зміцнення стосунків



Не всі жінки враховують, що чоловіки люблять слухати приємні речі на свою адресу, що для них також важливі компліменти та теплі слова. Цим можна показати значущість коханої людини, зміцнити впевненість у собі чоловіка та підняти його самооцінку.

Тому психологи радять не забувати про це і для підтримки стосунків використовувати такі маленькі секретики.

Сміятись з його жартів

Для багатьох чоловіків почуття гумору – чи не головна цінна риса та показник розуму. Тому їм приємно, коли їх жарти вважають дотепними і смішними.

Акцент на мужності та силі

Чоловіків можна і потрібно хвалити, захоплюючись їх силою та мужністю, доносити їм відчуття, що з ним ви почуваєтесь справді захищеною. Це буде для них не тільки приємно, але й змусить ще більше дбати про ваше благополуччя. Проте варто дотримуватись межі, адже чоловіки швидко розпізнають лестощі та нещирість.

Мотивація

Важлива умова для щасливих стосунків – віра та підтримка коханої людини. Якщо чоловік сумнівається у своїх силах, варто підбадьорювати його, говорячи: ‎"Я в тебе вірю‎", ‎"У тебе все вийде".

Міміка та голос

Говорячи чоловіку щось приємне, слід враховувати, що ніжні слова мають відповідати мові тіла. Наприклад, при цьому можна покласти руку йому на плече або погладити по спині. Це збільшить кількість приємних емоцій.

Не треба чекати особливого випадку

Намагайтеся хвалити і дякувати своєму коханому без приводу. Навіть якщо ви готуєте унікальну промову до дня його народження, варто враховувати, що вона може загубитися серед інших побажань. Також важливо, щоб ваші слова були щирими і стосувалися конкретних рис або вчинків.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW