Розтягуємо тісне взуття в домашніх умовах: дієві способи



Спробуйте один із цих перевірених лайфхаків, щоб надати взуттю правильного розміру.

Прогадали з розміром взуття і тепер не знаєте, що з ним робити? Не поспішайте повертати новенькі кросівки чи туфлі в магазин - їх можна легко розтягнути в домашніх умовах.

Найбільшою популярністю користуються такі методи.

Спеціальні розширювачі взуття

У магазинах можна придбати спеціальні розширювачі взуття. Це так металеві пружини, які встановлюються всередині взуття і допомагають йому розтягнутися.

Спирт

Нанесіть його на внутрішню поверхню взуття, одягніть зверху шкарпетку і ходіть так приблизно 20 хвилин. Спирт допоможе розтягнути матеріал взуття, а після висихання воно сидітиме на нозі краще.

Фен

Спрямуйте потік гарячого повітря на тісне місце взуття. При цьому не тримайте фен занадто близько до взуття, щоб не пошкодити її. Потім надіньте взуття на носок і почекайте, поки вона повністю охолоне. Цей метод допоможе розтягнути взуття в потрібному місці.

Лід

Наповніть пакетик для зберігання продуктів льодом, потім вставте його в тісне місце взуття і залиште на кілька годин. Лід розтягне матеріал взуття, і після висихання вона буде сидіти на нозі краще.

Газети або паперові рушники

Згорніть газету або паперовий рушник в тісну трубочку і вставте всередину взуття. Залиште на кілька годин або на ніч. Це допоможе розтягнути взуття в потрібному місці.

Невеличке застереження: пам’ятайте, що ці методи не завжди ефективні і можуть пошкодити взуття. Тому тестуйте їх з обережністю і перевіряйте, як взуття поводиться після кожного.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW