Мер Сум бере участь у великому формі у Львові



Сумський міський голова Олександр Лисенко та депутат міської ради Олександр Зименко беруть участь у конференції високого рівня «Угода мерів в Україні: Працюємо разом над зеленим відновленням», що проходить у Львові.

До заходу долучилося понад 175 представників інституцій ЄС, органів державної влади та місцевого самоврядування, асоціацій органів місцевого самоврядування та інших зацікавлених сторін з України та інших країн.

Конференція покликана підбити проміжні підсумки реалізації Угоди в Україні, обговорити основні проблеми, з якими стикаються міста-підписанти під час масштабної війни, окреслити перспективи підтримки ЄС для українських громад у контексті післявоєнного відновлення, Зеленої угоди та інших європейських ініціатив.

«Безпека, захист та гідне життя мешканців громади, відновлення інфраструктури та сталий енергетичний розвиток – головні пріоритети влади сьогодні. Обговорили багато питань, найважливіші – безпека та енергоефективність, серед них – робота над зеленим відновленням. Приємно, що під час конференції наше місто згадували як позитивний приклад, і використали наші досягнення в презентаційному ролику. Нашу роботу відзначили на високому рівні! Наша громада вже багато років впроваджує енергоефективність та продовжує підтримувати такі ініціативи задля кращого майбутнього. Працюємо далі!» – зазначив Олександр Лисенко.

Європейська ініціатива Угода мерів об’єднує понад 11 тисяч місцевих та регіональних органів влади в 55 країнах світу задля досягнення цілей ЄС щодо клімату та енергії. Суми є підписантом Угоди мерів З 2015 року.

Підписуйтесь на нас у соцмережах:

Telegram https://t.me/sumy0542

Instagram https://www.instagram.com/0542.ua/

Facebook https://www.facebook.com/0542inua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW