"Місто Героїв": аби підтримати перейменування вулиць на честь відважних земляків, містян кличуть на акцію



Криворіжців запрошують долучитися до акції "Місто Героїв", яка відбудеться вже цієї суботи, 13 травня, у Парку Героїв.

Про це повідомляється на Facebook -сторінці.

"Родини загиблих бійців разом з місцевими активістами проведуть акцію в Парку Героїв, щоб розказати більше про своїх близьких. Акція спрямована на підтримку ідеї перейменування вулиць на честь місцевих героїв.

Запрошуємо криворіжців підтримати родини, та дізнатися більше про людей, якими ми можемо і повинні пишатися", - йдеться у повідомленні.

Початок акції - о 18:00.

Додамо, що учора з імпровізованого меморіалу, створеного учасниками акції "Пам'ятай і шануй" з прапорців з іменами загиблих героїв Криворіжжя, були зникли прапорці. Активісти проєкту "Місто Героїв", котрі ініціювали та організовували акцію, а також інші небайдужі криворіжці були занепокоєні зникненням прапорців. Інформація про знищення меморіалу поширилася соцмережами і через місцеві медіа. Висувались різні версії, у тому числі щодо причетності до інциденту вандалів чи колаборантів.

Однак вже сьогодні синьо-жовті прапорці з іменами загиблих за Україну героїв- криворіжців повернуто на місце. Департамент розвитку інфраструктури міста запевнив, що зникнення не було. Мовляв, здійснювався покіс трави і прибирання, тож  прапорці знімали, щоб не пошкодити. А після завершення робіт їх  "дбайливо розставили на місце".

Фото: з Facebook ДРІМ

"Місто Героїв": аби підтримати перейменування вулиць на честь відважних земляків, містян кличуть на акцію, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW