Доленосне літо, сповнене незабутніх вражень: 4 знаки Зодіаку, які будуть найщасливішими влітку 2023



Складаючи прогноз на літо, астрологи зазначають, що планетарні рухи з червня по серпень відкриють енергію змін, оскільки Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Венера та Меркурій будуть ретроградними. Через це очікується багато приємних змін і втілення давніх задумів. Але для чотирьох знаків Зодіаку це літо буде особливо насиченим захоплюючими емоціями.

Телець

Представники цього знаку відчують наплив енергії та оптимізму. Рекомендується вже зараз ретельно обміркувати план дій, щоб з приходом літа розпочати реалізацію того, про що давно мріялось. Потрібно переглянути розпорядок дня, врахувати можливості на роботі чи вірогідності переїздів. Минуле потрібне залишити позаду.

Для Тельців літо буде сповнено подорожами та новими знайомствами. Це час, коли можна просто насолоджуватись життям і внести в нього щось нове. Доленосні події можуть відбутись 31 липня, коли Марс утворить тригон з Юпітером.

Лев

Усі зусилля та праця Левів нарешті будуть оцінені. На роботі цих людей очікує "зірковий час" завдяки тому, що Юпітер продовжить транзит через десятий дім кар’єри. Потрібно якнайкраще проявити свої лідерські якості та намагатись перебувати у центрі уваги. Винагорода буде вражаючою.

Великі можливості перед Левами відкриють робочі поїздки та пошуки нової роботи. 19 червня, коли Юпітер буде в секстилі з Сатурном, представникам цього знаку потрібно вибрати правильні можливості з усіх ймовірних та почати рух у новому напрямку. Наприкінці літа можна буде по-справжньому насолоджуватись всіма своїми досягненнями.

Стрілець

Для Стрільців правляча планета Юпітер принесе оптимізм і зростання у шостий дім роботи та здоров’я. Літо буде дуже вдалим, особливо у кар’єрному плані. Варто не відмовлятись одразу від пропозицій, які спочатку можуть здатись непідходящими. Можливо, успіх прийде саме завдяки різким змінам у житті.

Представники цього знаку відчують внутрішню трансформацію. Мрії, про які прагнули ще вчора, тепер можуть здаватись такими, що не мають жодного значення. Тому і ресурси, які заплановані для їхнього здійснення, потрібно перенаправити. Не варто проявляти надто багато активності, більше часу краще проводити у спокої та комфорті, що допоможе зберегти сили та витратити їх найбільш вдало.

Скорпіон

Для Скорпіонів влітку настане час ухвалювати важливі рішення в особистому житті та на роботі. Цьому сприятиме Юпітер у сьомому домі партнерства та транзит ретроградної Венери через десятий дім кар’єри. Літо для цих людей – передусім час активних переговорів та ділових угод.

В особистому житті переважатиме прагнення до свободи, саморозвитку та самопізнання. Важливо, щоб друга половинка зрозуміла це. Скорпіони, що давно перебувають у стосунках, можуть перейти на наступний рівень: шлюб, народження дитини чи важливий переїзд. 23 серпня, коли Марс і Плутон утворять тригон, очікується прилив амбіцій для реалізації запланованого.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW