Хорошівські поліцейські завершили досудове розслідування ДТП із загибеллю 20-річного пішохода



Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 30 березня на 193 км автошляху Київ-Чоп у Житомирському районі. Тоді водій-далекобійник, керуючи вантажівкою, на пішохідному переході скоїв наїзд на чоловіка, смертельно травмувавши того. 

Слідчі відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського районного управління повідомили 64-річному водієві, громадянину Португалії, про підозру в учинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Тоді ж судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем проживання близьких родичів.

Досудове розслідування проводилось за процесуального керівництва Чуднівської окружної прокуратури.

Днями, після проведення усіх необхідних слідчих дій, обвинувальний акт у кримінальному провадженні було скеровано до суду.

За чинним законодавством обвинуваченому може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Житомирське районне управління поліції

Хорошівські поліцейські завершили досудове розслідування ДТП із загибеллю 20-річного пішохода, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW