Російським терористам не допомогли фосфорні бомби захопити Бахмут



Фосфорні бомби не допомогли російським терористам захопити Бахмут

Фосфорні бомби не допомогли російським терористам захопити Бахмут

Застосування російськими терористами заборонених міжнародними конвенціями фосфорних бомб у Бахмуті не змінило стратегічного положення ні українських сил, ні ворога.

Наші захисники продовжують стояти.

Таку заяву зробив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий під час телемарафону «Єдині новини».

«Ворог протягом всієї війни порушив усі можливі та неможливі правила ведення війни, у тому числі й в застосуванні зброї - від протипіхотних мін до фосфорних боєприпасів», - зазначив Череватий. За його словами, це дуже ускладнювало оборону, але ще раз підкреслило неймовірну мужність, героїзм і стійкість українських воїнів.

«Попри підлість ворога у веденні бойових дій, наші воїни вистояли. І це не змінило стратегічного положення ні наших сил, ні ворога. Наші позиції залишаються, ми стоїмо», - заявив Череватий.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетні атаки російських терористів на міста України, які останнім часом відбуваються щодня. Ці атаки, на думку лідера України, свідчать про відчай окупантів, які не можуть досягти успіху по захопленню Бахмута.

Міжнародний злочинець володимир путін отримав «подарунок» на своє улюблене свято - 9 травня уряд США оголосив про новий пакет допомоги Україні на 1,2 млрд доларів.

За минулу добу, 8 травня, українські захисники вдарили з неба і землі по 19 районах зосередження ворога, 2 складах боєприпасів та ще 3 важливих ворожих цілях і збили російський дрон.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW