На Полтавщині затримали чоловіка, який ходив з ножем по вулиці



У четвер, 10 травня, у Миргороді Полтавської області поліцейські затримали чоловіка з ножем, який ходив по вулиці та неадекватно себе поводив.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Полтавській області.

Відмічається, що близько 8:00 поліції повідомили, що невідомий чоловік з ножем у руках зайшов до однієї з установ міста Миргород, неадекватно себе поводив та побіг у невідомому напрямку. Поліція негайно виїхала на місце події.

Отримавши інформацію від місцевих мешканців, на місце події негайно прибули екіпажі сектору реагування патрульної поліції. Гарячим слідом поліцейські встановили підозрілого чоловіка, який підпадав під орієнтування. Він рухався вулицею Данила Апостола з ножем у руці. Поліцейські сказали чоловікові кинути ніж на землю, але він проігнорував цю вимогу та намагався втекти. Патрульні зупинили та роззброїли порушника. На щастя, ніхто з перехожих не постраждав.

«Попередньо встановлено, що агресивним чоловіком виявився місцевий мешканець, 1988 року народження. Його доставлено до медичного закладу для відповідного обстеження фахівцями. Наразі обставини та причини такої поведінки чоловіка з’ясовуються», — розповів Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського районного відділу поліції.

Нагадаємо, у Полтави затримали п’ятьох чоловіків, які вимагали гроші, погрожуючи «жертвам» фізичною розправою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW