СБУ опублікувала докази співпраці голови Полтавського райсуду з ФСБ РФ — аудіо



Суд Запоріжжя заарештував голову Полтавського райсуду, яка співпрацювала з російськими окупантами та здавала їм дані про українських захисників Маріуполя.

У пресслужбі СБУ також опублікували аудіодокази злочинів судді. На записах зафіксовано її спілкування з представником російських спецслужб.

У відомстві нагадали, що вона вийшла на представників ФСБ РФ з власної ініціативи з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну

На той момент вона проживала у Бердянську та рекомендувала своєму куратору «кандидатури» гауляйтера окупованого міста, а також керівників захоплених окупантами місцевих лікарень.

Наприкінці березня минулого року вона передала окупантам інформацію про переміщення трьох військових Азова з Маріуполя до району Мангуша.

Також зрадниця закликала інших працівників суду підтримати російських окупантів та співпрацювати з ними та здавала проукраїнських співробітників.

Вища рада правосуддя ухвалила рішення про усунення фігурантки з посади. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

В Офісі генпрокурора додали, що до початку великої війни суддя проживала у Бердянську Запорізької області. Після окупації міста вона допомагала ворогу формувати штат підрозділу так званого МНС.

Читайте також: «15 квітня вийшов з дому та не повернувся» - поліцейські продовжують пошуки зниклого юнака



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW