У Дубно малолітній велосипедист потрапив під колеса джипа



Учора, дев'ятого травня, в Дубно сталася автопригода, в результаті якої дев'ятирічний хлопчик потрапив під колеса кросовера.

Повідомлення про інцидент надійшло до поліції від 30-річної жінки, яка й допустила наїзд на дитину на вулиці Мирогощанській близько 18:20.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та ювенальна поліцейська для з'ясування обставин і документування автопригоди.

З'ясовано, що водійка автомобіля "Mitsubishi Outlander" зупинилася перед нерегульованим пішохідним переходом, щоб надати перевагу пішоходу. Продовживши рух, вона неочікувано зіткнулася з дев'ятирічним хлопчиком, який виїхав на велосипеді на "зебру".

Малолітнього хлопчика доставили до травматологічного відділення з відкритим переломом ноги. Наразі слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України щодо порушення правил безпеки дорожнього руху.

Автомобіль та велосипед були вилучені як матеріальні докази.

Результати огляду водійки підтвердили, що вона перебувала у тверезому стані.

Нагадаємо, що перетинати дорогу по пішохідному переходу на велосипеді заборонено, а велосипедистам дозволяється рухатися по проїзній частині лише після досягнення 14-річного віку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW