Поліція радить мешканцям якомога швидше виїжджати з Костянтинівці, перебувати там стає вкрай небезпечно



Кількість ударів по Костянтинівці за останній час значно збільшилась. Відтак, поліція радить мешканцям якомога швидше виїжджати з населеного пункту, аби врятуватись.

Ворог обстрілює Донеччину з усіх видів озброєння, противники використовують авіацію, безпілотники, ракети та артилерію.

Внаслідок обстрілів за добу на Донеччині загинуло двоє людей — у селищі Нью-Йорк та в Бахмуті. П’ятьох жителів області було поранено.

У волонтерів та рятувальників виникають проблеми із постачанням допомоги цивільним. Найкритичніша гуманітарна ситуація зараз зберігається у Бахмуті, Авдіївці, Вугледарі, Великій Новосілці, Мар'їнці та Красногорівці, повідомляє начальниця відділу комунікації поліції Донеччини Олександра Гаврилко в ефірі телеканалу «Еспресо».

Зокрема, за її словами, за останній час у Костянтинівці значно збільшується кількість обстрілів. Там стає небезпечно, а тому правоохоронці радять якомога швидше евакуюватися, зокрема, якщо у вас є родичі, теж радити їм виїжджати.

Нагадаємо, що робота евакуаційних груп діє на всій лінії бойових дій Донеччини. Якщо ви плануєте евакуюватися, то можете звертатись на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції: 15−48. Для повідомлень через месенджери WhatsApp/Telegram/Viber діє номер: (096) 078−84−33.

Також звернутися по допомогу можна за номерами:

Бахмутський напрямок — 066−56−15−102

Великоновосілківський напрямок — 066−56−11−102

Лиманський напрямок — 066−56−16−102

Авдіївський напрямок — 066 56 19 102.

Благодійна організація «Voznytskyy foundation»: Наталя +38(097)8015015 (для виїзду з Слов’янська, Краматорська, Святогірська)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW