Безгрошів’я уже дається взнаки: у Тернополі фіксують непоодинокі факти крадіжок з магазинів



Двох людей звинувачують у крадіжках. В одному випадку чоловік пішов на злочин, уже перебуваючи під слідством.

Поліцейські затримали жителя Тернополя, котрий вчинив новий злочин. Фігуранта оперативники затримали відповідно до ст. 208 КПК після спроби відкрито викрасти товар з одного із супермаркетів у центрі Тернополя.

Підозрілого покупця, котрий намагався пронести повз касу спиртні напої, помітили охоронці і зателефонували до працівників поліції. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка крадений товар.

ловмисником виявився 32-річний житель Тернополя. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору поліцейських – він фігурує підозрюваним у двох кримінальних провадженнях, пов’язаних з крадіжками приватного майна.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.4 ст. 186 (закінчений замах на грабіж) Кримінального кодексу України.

Поліцейські продовжують перевіряти причетність тернополянина до вчинення інших злочинів на території обласного центру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Позбавлення волі строком від п’яти до восьми років загрожує ще одному жителю обласного центру. Працівники поліції відкрили щодо тернополянина кримінальне провадження.

На лінію «102» надійшло повідомлення від працівниці магазину. Вона попросила розшукати та притягнути до відповідальності невідомого чоловіка, який вчинив злочин. Незнайомець привласнив товар зі стелажа, тим самим завдав матеріальних збитків. У ході оперативно-розшукових заходів працівники територіального підрозділу поліції вийшли на слід зловмисника.

Ним виявився місцевий мешканець 1989 року народження.

У скоєному він зізнався. Відомості про подію слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW