У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини



Сьогодні, 4 травня, у Покровську за участю заступниці голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, керівників Покровської районної та міської військових адміністрацій відбулась зустріч з молоддю та молодіжними працівниками з-поміж представників інститутів громадянського суспільства та волонтерських організацій.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-1

У такому форматі захід відбувся вперше й зібрав у Покровську представників 13 громад Донеччини.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-2

За словами Юлії Костюніної, не зважаючи на воєнний стан, онлайн або змішані формати роботи, співпраця молоді з органами державного управління ніколи не припинялась:

«Неможливо уявити окремо громадський рух, а окремо працю органів державної влади. Бо, безумовно, вони створені й покликані працювати тільки разом, і посилювати та доповнювати один одного. Адже всі ми з вами розуміємо, що є певні можливості та певні обмеження в нашій роботі. Ми всі знаємо, що з початком воєнного стану та мобілізації, той рух і єднання, яке відбулось – саме воно стало запорукою спільних дій заради перемоги, яка неодмінно буде за Україною».

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-3

Під час заходу представники молодіжних рухів кожної громади презентували напрямки діяльності своїх громадських об`єднань, окреслили здобутки та проблемні питання, з якими доводиться зіштовхуватись у роботі.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-4У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-5

«Мені дуже приємно констатувати сьогодні той факт, що молодь Донеччини займає дуже активну громадську позицію. Попри складний час, в якому ми зараз живемо. Дякую вам за ваш внесок, який ви робите і тримаєте свій тил! Завдяки вам допомогу отримують не тільки військові, а і ті верстви населення, які цього потребують на теперішній час. Ви згуртувались, і я дякую вам за це. Держава та органи влади завжди підтримує ваші добрі ініціативи. Ми будемо поруч, разом з вами йти до нашої спільної перемоги з нашим зовнішнім ворогом», - привітав учасників начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-6

Як зазначають керівники громад, волонтерський рух дуже змінився від початку війни 2014 року. Раніше це були більше волонтери, діяльність яких була направлена на допомогу військовим, зараз вони допомагають всім верствам населення: цивільним, людям старшого віку.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-7

З розвитком молодіжного руху в Покровській громаді присутніх у залі знайомили представники ГО «Ініціативний Покровськ», молодіжної ради та скаути Покровська.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-8

«Я хочу подякувати нашій молоді за волонтерську роботу, за пластунський рух, за те, що ви активні, небайдужі до України та вболіваєте за неї. Разом до перемоги!», - звернувся до присутніх у залі начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-9У Покровську відбулась зустріч з представниками молодіжних рухів Донеччини, фото-10

Крім презентації своїх організацій, учасники заходу мали змогу взяти участь в бліцінтерв'ю та поставити питання керівникам області та міста, а також надати свої пропозиції щодо тематики і форматів проведення заходів у сфері молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW