Маріупольці зможуть прийняти участь у Форумі для релокованих громадських організацій та активістів “CIVIC TECH 4 NGO”



З розвитком цифрових технологій, відбувається перехід на електронні послуги в багатьох сферах, що максимально спрощує відносини держави та громадянина. Громадські технології допомагають економити час на вирішення проблем, роблять інформацію більш доступною, знижують рівень корупції та збільшують можливості громадян долучатись до місцевого розвитку ГО, що хочуть бути в тренді і йти в ногу з часом необхідно використовувати ці технології в своїй роботі.

Благодійний фонд соціальних реформ та підтримки "Надія" організовує перший Форум для релокованих громадських організацій та активістів “CIVIC TECH 4 NGO” та запрошує всіх охочих відвідати захід. На учасників чекає не просто теорія, а практичний досвід від людей, які вже успішно впровадили громадські технології у своїй роботі.

 Форум пройде 12-14 травня 2023 року в с. Мартинківці (Хмельницька область).

 Форум включатиме:

●      Проєкти по “Civic tech” та знайомство з інструментами “Smart city”.

●      Майстер-клас “Створення сайтів для ГО та розміщення їх на створеному сервері у хмарі”. Крок-за-кроком учасники пройдуть процес реєстрації, створення хмари та власного серверу в AWS (Amazon Web Services), налаштування хостингу та наповнення власних сайтів, ознайомитесь з необхідними плагінами та інструментами.

●      Знайомство з програмами підтримки ІТ-компаній та доступними, ефективними IT-інструментами для ГО. Знайомство з програмами і безпосередньо під час Форуму можливість зареєструватись та безкоштовно отримати ліцензовані інструменти для своєї діяльності, в тому числі в хмарному просторі від Google та Amazon.

●      Обмін досвідом серед учасників та нетворкінг.

Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/N3L4dt1sk6QvSzqL6

Проєкт реалізується Благодійним фондом соціальних реформ та підтримки "Надія" у партнерстві з ГО “Заходи” в рамках проєкту «NGO relocation», який реалізовує команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві із National Endowment for Democracy



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW