На Звягельщині спритник обікрав товариша: зняв з картки близько 200 тис. гривень



У смт Ємільчине чоловік обікрав товариша: зняв з картки гроші та розтринькав на спиртне, таксі, а також купив мотоцикла. Про таке повідомляє Звягельський районний відділ поліції Житомирщини.

Так, учора, 1 травня до відділення поліції №1, що у смт Ємільчине, звернувся 34-річний чоловік. Він повідомив, що з його картки зникли гроші. Слідчо-оперативна група встановила, що він не так давно випивав у компанії. Відтак дав картку 34-річному товаришу, аби той ще купив алкоголю та продуктів.

Товариш картки не повернув і сам не повернувся. Заявнику ж стали приходити повідомлення про списання грошей: сума сягнула близько 200 тис. грн.

Поліція розшукала спритника: той був удома. Зізнався, що гроші витратив на алкоголь та таксі, частину роздав знайомим, а також купив мотоцикл. Каже, що картку врешті загубив. Та частина коштів у нього зосталася, тож її вилучили.

 – Правова кваліфікація події – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Відповідно до чинного законодавства подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років, – йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW