Схопив за горло та почав душити: у Києві затримали чоловіка, який ледь не вбив свою дружину



Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який під час сімейної сварки ледь не вбив свою дружину.

Про це повідомили в поліції Києва.

Так, до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у квартирі на вулиці Миропільській батько намагався задушити матір. На момент прибуття слідчо-оперативної групи та мобільної групи з протидії домашньому насильству територіального підрозділу медики «швидкої» госпіталізували 69-річну потерпілу до лікарні.

На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловік ледь не вбив свою дружину під час сварки на побутовому ґрунті:

Після словесного конфлікту зловмисник схопив жінку за горло та почав душити. У цей час до квартири повернулися онуки та зупинили чоловіка. Медики госпіталізували непритомну потерпілу до лікарні зі станом після асфіксії, а ми затримали порушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1951 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину. За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

Раніше ми розповідали, що правоохоронці на Київщині затримали професійного викрадача автомобілів

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW