Не встиг добігти до дому: підлітка з Лизунівки вбили бомби з Брянська



Росіяни вчергове за 1 травня обстріляли Чернігівщину. КАБами з авіації вони влучили у непрацюючу школу села Лизунівка. Поруч знаходилася 14-річна дитина, яка внаслідок цього удару загинула, повідомив очільник Офісу президента України Андрій Єрмак, пише «Час Чернігівський».

Валентин Мехед

Валентин Мехед

Голова Новгород-Сіверської міської тергромади Людмила Ткаченко уточнила особистість вбитого хлопця. Ним виявився підліток - Валентин Мехед.

«Таке неможливо пробачити чи забути. Мехед Валентин, 2009 року народження, з села Лизунівка Новгород-Сіверської громади. Він не добіг до рідного дому метрів десять, щоби врятуватися від ворожих бомб.

Янголятко, тобі назавжди залишиться 14 років.

Російські матері, рід ваш проклятий на століття матерями вбитих українських дітей. Царство Небесне та Вічна пам’ять Валентину!», - написала пані Людмила.

Хлопчик був з батьком, уламок від бомби попав у шию…

Як відомо, на село Лизунівка, що в Новгород-Сіверській громаді, 1 травня після 15-ї години росіяни скинули дві керовані авіабомби з літаків Су-35. Внаслідок авіаудару загинула дитина 2009 року народження та, попередньо, поранено ще двоє цивільних. Про це повідомляє оперативне командування «Північ» у своєму Телеграм-каналі.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW