У Поліському університеті влаштували майстер-клас із розпису шоперів



Арт-майстриня Вікторія Ходоровська провела творчий майстер-клас для студентів факультету права, публічного управління та національної безпеки Поліського національного університету, під час якого вони могли розписати еко-торбини акриловими фарбами.

Про це повідомляє пресслужба Поліського національного університету.

Читайте також: У Житомирі мисткиня Ганна Івченко провела захоплюючий майстерклас з виготовлення модернізованої писанки із фетру

Таку ініціативу реалізували у рамках проєкту «Підтримка та розвиток молоді Житомирщини в умовах воєнного стану» від ГО «Інститут Креативних Інновацій» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Читайте також: Житомир: 15 претендентів на отримання гранту для обдарованої молоді презентували свої проєкти конкурсній комісії

Зокрема, під час заходу усі охочі могли прикрасити шопер оригінальним та ексклюзивним орнаментом або малюнком на власний розсуд. Переважна більшість учасників обрали патріотичні мотиви. Такі вироби молодь у подальшому зможе використовувати для власних потреб – брати на навчання, прогулянку чи у магазин. Еко-торбинка – чудова альтернатива поліетиленовим пакетам, адже її можна використовувати багато разів.

Читайте також: Драйвово та видовищно: біля Житомира відбувся відкритий кубок з мотокросу,— ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW