У Львівський ОДА розповіли, що станеться з тарифами на газ для населення



В рамках річного тарифного плану «Фіксований» Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» залишила без змін тариф на газ для населення – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки) на період з 1 травня 2023 року по 30 квітня 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

На виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №572 «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», опубліковано річні тарифи на природний газ для населення.

Так, в рамках річного тарифного плану «Фіксований» Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» залишила без змін тариф на газ для населення – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки) на період з 1 травня 2023 року по 30 квітня 2024 року.

Нагадаємо, що відповідно до положень пункту 5.5 розділу V Типового договору розподілу природного газу, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2498, споживач, що є побутовим, зобов’язаний щомісяця станом на 1 число знімати фактичні показання лічильника газу та упродовж п’яти календарних днів (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ в один із таких способів:

  • через особистий кабінет на сайті Оператора ГРМ;
  • за телефоном;
  • шляхом зазначення показань у сплаченому рахунку (квитанції абонентської книжки) Оператора ГРМ;
  • на електронну адресу.

ГК «Нафтогаз України» формує платіжки щомісяця 10–15-го числа. Сума до сплати розраховується на основі даних про спожитий газ, які передає оператор газорозподільних мереж (АТ «Львівгаз»).

Читайте також: У Львові з'являться 4 нових паркувальних майданчики – локації.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW