Рятувальники Закарпаття гарантували безпеку під час військово-патріотичного заходу StrongRace



Пролізти під колючим дротом, попасти списом у ціль, перелізти через вантажівку та віднести здоровезну брилу чи мішок з камінням на плечах; а ще – піднятися по канатній мотузці, перейти вбрід річку Уж та здолати болото…. Це ще не весь перелік випробовувань, які сьогодні проходили учасники військово-патріотичного заходу StrongRace.

Змагалися не лише закарпатці, а й гості нашого краю, які приїхали з 16 областей України. Волинська, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Тернопільська, Рівненська, Житомирська, Хмельницька, Вінницька, Київська, Дніпропетровська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька області завітали на це мегавидовищне спортивне дійство, що відбулось нині в Ужгороді.

Рятувальники ніколи не стоять осторонь, тож вони наглядали за учасниками під час перетину річки Уж та забезпечували безпеку на інших етапах змагань.

Військово-патріотичний захід відбувся за підтримки Закарпатської ОВА та Ужгородської міської ради та мав благодійну місію – усі зібрані кошти передадуть на потреби наших захисників.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW