Вибухи на Дніпропетровщині: щонайменше 25 постраждалих і значні руйнування, - ФОТО



Розпочалася чотириста тридцять друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни черговою масованої ракетної атакою.

Про це повідомляє редакція 056. 

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, Трагічні ніч та ранок для Дніпропетровщини. 

Ворог атакував ракетами. 7 з них військові повітряного командування «Схід» збили. Але є і влучання. Дісталося Павлоградському району. 

Попередньо, постраждали 25 людей. Серед них троє – діти. 

У Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже приборкали. 

В житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів.

Є руйнування й у громадах району. У Вербківській – побиті майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській – 2. У Межиріцькій – пошкоджено школу. 

На місцях прильотів працюють всі служби. Інформація уточнюється.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також повідомив про безпекову ситуацію в регіоні станом на 7:45.

Окупанти знову випустили по Дніпропетровщині ракети. Ворог двічі за ніч атакував Павлоград та Павлоградський район. 

Нашим захисникам з ПвК «Схід» вдалося збити 7 ракет. Подяка всьому особовому складу за те, що боронять Дніпропетровщину.

Внаслідок атаки є руйнування та постраждалі. Станом на цю хвилину відомо, що по допомогу медиків звернулося 25 осіб, із них троє – діти. За попередніми даними, двох жінок 1967 та 1978 років народження, а також чоловіка 1995 року народження довелося ушпиталити.

В самому Павлограді понівечено промислове підприємство, 19 багатоквартирних і 25 приватних будинків, 3 школи і стільки ж дитсадків, півдесятка магазинів. Також сталися пожежі, рятувальники працюють. В інших громадах теж є пошкоджені будівлі: у Вербківській ТГ це близько 40 будинків, ще 2 – в Юріївській ТГ, в Межиріцькій ТГ понівечено школу. 

Інформація щодо наслідків ще уточнюється. 

▪️Інші райони області ворожих атак не зазнали.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW