Воєнкома Одеської області усунули від виконання обов'язків, призначено службову перевірку



Начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова, якого ЗМІ звинувачували у корупції, усунули від виконання службових обов’язків.

Про це повідомили у пресслужбі оперативного командування "Південь".

Щодо нього вже призначено службову і профільну перевірки за напрямками відповідних структур.

"Нульовий рівень толерантності до корупції – принципова позиція сучасних Збройних Сил України. Особливо, в умовах воєнного часу, коли тисячі наших громадян боряться з агресором, а інші мобілізували максимум зусиль і коштів для допомоги армії. Звинувачення у корупції чи незаконному збагаченні на адресу одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки шкодять високому рівню довіри до Збройних Сил України та дискредитують важливий сьогодні процес мобілізації", - зазначили в ОК "Південь".

У командуванні закликали дочекатися результатів перевірки та оприлюднення інформації компетентними органами.

Нагадаємо, екс-депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі звинуватив військкома у тому, що той витрачає мільйони євро на нерухомість у Європі та елітні автомобілі.

Йдеться, зокрема, про те, що Борисов нібито для своєї матері-пенсіонерки придбав віллу в Іспанії майже за €4 млн. Також військком придбав там офіс вартістю до €2 млн та оформив документи на дружину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW