У Києві продовжує підніматися рівень води у Дніпрі: які території досі затоплені



У річці Дніпро в Києві вода продовжує підійматися вже декілька днів постіль й в останній день квітня вона досягнула позначки 9 296 см. Такий показник зафіксували біля мосту «Метро», втім до критичного рівня залишається майже метр.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Температура води становить +13 С.

Рівень води останніми днями коливався незначною амплітудою і порівняно з попередньою добою збільшився на 5 см в межах столиці. Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається на рівні - І (жовтий), – йдеться в повідомленні.

Наразі у місті Києві не зафіксовано аварійних підтоплень. До критичного рівня води залишається понад метр. Однак підтоплення заплави шаром більш як 25 см продовжує спостерігатися на островах у парку «Муромець», «Гідропарк», Трухановому острові, Галерній затоці, Корчуватому та приватних ділянках в Осокорках.

Раніше ми писали про те, що у Києві вода з-під кранів може забарвитися у жовтий колір через весняний паводок. Але це не впливає на погіршення її якості.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW