ГУР про вибухи у Севастополі: Божа кара за Умань, і вона буде довготривалою



Вибух на ворожій нафтобазі, який пролунав 29 квітня поблизу Козачої Бухти в окупованому Севастополі, знищив понад 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною ємністю 40 тисяч тонн.

Про це у коментарі виданню РБК-Україна повідомив представник ГУР Андрій Юсов, передає редакція.

За його словами, знищені нафтопродукти були призначені для Чорноморського флоту держави-агресора:

««Бавовна» у Севастополі — Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора», — підкреслив Юсов.

Представник воєнної розвідки додав, що Україні відомо про масштаби розкрадання як на ураженій 29 квітня нафтобазі у Севастополі, так і на  інших подібних кримських об’єктах. Як пояснив Юсов, ці факти, безумовно, розширюють можливості Сил безпеки та оборони України.Юсов порадив усім мешканцям тимчасово окупованого Криму найближчим часом не перебувати поряд із військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію рф.

Що сталось у Севастополі?

Сьогодні, 29 квітня, у тимчасово окупованому місті Севастополь спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі — загорівся резервуар із паливом. Пожежі присвоїли найвищий рівень складності — четвертий.

Окупаційний голова міста Михайло Развожаєв зазначив, що постраждалих немає. Він заявив, що причиною пожежі стала «атака безпілотниками».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW