"Пекло на землі". Бахмут з висоти пташиного польоту - ФОТО



Українські фотографи Костянтин та Влада Ліберови показали, як зараз виглядає місто Бахмут на Донеччині з висоти пташиного польоту.

Вже декілька місяців місто Бахмут - епіцентр боїв росіян з українцями. Українські захисники великою ціною боряться за кожен сантиметр міста. Падіння його може призвести до посилення обстрілів вже вглиб Донецької області.

Читайте: Якщо росіяни захоплять Бахмут, наступними будуть Краматорськ та Слов'янськ - Зеленський

"Пекло на землі", - так назвали фотографи кадри цього міста.

Місто Бахмут, принаймні його частини, все ще під контролем ЗСУ. Місто знаходиться під постійним артилерійським вогнем, який не стихає ані вдень, ані вночі, незалежно, похмура, чи сонячна погода (зазвичай, коли хмарно, артилерія трохи стихає через погану видимість для дронів, однак в Бахмуті це вже не має значення).



Пересуватись містом можна тільки на швидкості, бо будь-який транспорт - це ціль. Ворожі дрони висять усюди і бачать все, в Бахмуті сьогодні немає безпечних районів.



Один із символів Бахмута - багатоповерхівка на вʼїзді в місто, з муралом, на якому зображено щасливу сімʼю: тато тримає на плечах сина, а поряд мати тримає дочку. Залишились тільки тато та син.



Будівлі із зображенням жінки та дівчинки більше не існує (третє фото). Російський авіаудар та безліч артилерійських ударів залишили від будинку лише гору будівельного сміття…



Саме так вони чинять із нашими містами. Саме так вони чинять із нашими сімʼями, - написали на сторінці фотографи.

Ось як виглядає місто зараз.

Фото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади ЛіберовихФото Бахмута Костянтина та Влади Ліберових

Читайте також:

  • На Донеччині військовослужбовець намагався продати автомобіль, який волонтери привезли для ЗСУ
  • Для українських військових під Бахмутом відправили 100 дронів

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW