Раз на три дні на дві години будуть подавати в Донецьку воду у квартири



Раз на три дні на дві години будуть подавати в Донецьку воду у квартири, фото-1

В окупованому Донецьку діють жорсткі обмеження подачі води: по декілька годин раз на три дні. Така ситуація продовжиться як мінімум до липня.

Про це заявив ватажок угрупування “ДНР” Денис Пущилін.

Він стверджує, що вода в квартирах містян зникла через війну Росії проти України. І що відновити водопостачання можна лише тоді, коли окупант захопить всю Донецьку область. Тоді РФ отримає доступ до каналу “Сіверський Донець — Донбас”.

Ватажок угрупування “ДНР” підтвердив, що зараз вода подається раз на три дні та на дві години.

Проблеми з водопостачанням зараз в Донецьку, Горлівці, Ясинуватій, Макіївці.

Проте, як стверджує Пушилін, Росія має допомогти і налагодити постачання з річки Дон. Тоді воду будуть подавати через день, а з липня — постійно.

“Якщо чогось надзвичайного не станеться, то 30 квітня зможемо збільшити у тестовому режимі подачу води з 17:00 до 22:00. Також поки що раз на три дні. Але для нас це теж буде вже певна підмога. І на наступних етапах, за попередніми розрахунками, червень місяць, ми зможемо перейти спочатку на подачу води через день. Наприкінці червня — на початку липня, ці дати орієнтовні, перейти на подачу води щодня”, — заявив Пушилін.

Проте навіть в липні не варто очікувати, що вода буде в кранах цілодобово. Її все одно вмикатимуть лише на кілька годин.

Як повідомляла Реальна Газета, в Сєвєродонецьку загострилася гуманітарна ситуація, бо ремонт, проведений росіянами, виявився неякісним, а деякі комунікації взагалі не відновлювали.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW