Щастя не за горами: 4 ознаки того, що незабаром у вашому житті почнеться біла смуга



Коли здається, що все навколо погано і похмуро, ніякого просвіту не видно, треба пам’ятати, що рано чи пізно за падіннями йдуть злети, сум змінюється радістю та умиротворенням. Потрібно знайти в собі сили та дочекатися повороту долі на краще.

Існують певні ознаки того, що чекати залишається вже недовго, адже біла смуга вже зовсім поряд.

Вас помилково приймають за іншу людину

Усім відома прикмета: "Не впізнав – отже, будеш багатим". Є і ще одна: "Дівчина змінює зачіску або колір волосся – це явно до змін у житті".

Працює це наступним чином. Поки ми ще знаходимось у смузі турбулентності, коли ще все погано або тільки починає "розвиднятись", в рисах зовнішності вже простежуються певні зміни. Тому на рівні підсвідомості зрозуміло, що нове та прекрасне настане вже незабаром.

Також можна зробити навпаки і самостійно розпочати ланцюжок змін у житті через те, що нам під силу. Наприклад, можна пофарбувати волосся, змінити макіяж або стиль одягу. Таким чином ми налаштовуємо себе на зміни на краще, ніби говоримо сумному минулому "прощавай" та відкриваємо двері у щасливе майбутнє.

Ваші друзі зустріли дуже схожу на вас людину

Як стверджують езотерики, кожен із нас має сім двійників. Важко сказати, правда це чи ні. Але кожен, напевно, стикався з ситуацією, коли хтось "бачив" вас в незвичному місці, де ви насправді ніколи і не бували.

Це пояснюється таким чином. Двійники ніби протоптують для нас доріжку в білу смугу, готують ґрунт для щасливих змін. А ваші друзі насправді бачать іншу реальність, в якій ви можете виявитися успішнішою людиною. Тому прорив у нове відбудеться дуже скоро.

Добрі знаки

Знаками близьких змін на краще можуть бути: веселка посеред похмурого дня, дивакуватий та усміхнений перехожий, що підморгує вам, раптовий подарунок чи знахідка. Це щось, що змушує хоча б ненадовго відволіктися від сумних думок. Якщо подібне відбувається з вами дедалі частіше, то зміни на краще вже зовсім близько.

Давно загублені речі раптом знаходяться

Якщо щось, що колись у вас було, а потім з якоїсь причини було втрачено, раптово знаходиться та потрапляє до ваших рук, це є дуже гарним знаком. Неважливо, чи це щось дуже цінне і дороге, чи це мила дрібничка, чи контакт із людиною або любовний зв’язок. З цього моменту можна вважати, що ви вже вступили на білу полосу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW