Вихованці Білоцерківської ДЮСШ №1 брали участь у чемпіонаті зі спортивного орієнтування, присвяченому пам'яті Олександра Шеремета



Вихованці відділення спортивного орієнтування Білоцерківської КЗ БМР ДЮСШ №1 брали участь у чемпіонаті Київської області зі спортивного орієнтування, який був присвячений пам'яті першого майстра спорту з орієнтування в Ірпіні, Олександра Шеремета, який був жорстоко вбитий рашистськими окупантами в Ірпіні в 2022 році.

Змагання зібрало понад 220 учасників, які не бажали поступатися один одному на дистанції. З великою радістю було отримано бронзову нагороду Ангеліною Шубіною в категорії дівчат віком 16 років. Її подруга по команді, Соломія Рацюк, посіла всього на одне місце нижче.

В другий день змагань серед дівчат в категорії 12 років на старт вийшли Вікторія Сенюк та Настя Кузічкіна. Вікторія майже дістала медаль, але їй не вистачило всього кількох секунд, тому вона посіла четверте місце.

Ярослав Ревун швидко працював, щоб досягти нагороду, проте хвилювання на такому великому заході не дозволило йому піднятися на подіум.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW