Сержант поліції Ярослав Величко із Полтавщини здобув три золоті медалі в Чемпіонаті Європи з гирьового спорту в Греції



З 20 по 24 квітня у Греції в місті Нафпліон проходив Чемпіонат Європи з гирьового спорту серед дорослих, на якому Ярослав Величко успішно представив Полтавщину. На змаганнях чоловік здобув три золоті медалі. Він працює інструктором з особистої безпеки тренінгового центру поліції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області.

Сержант поліції Ярослав Величко із Полтавщини здобув три золоті медалі в Чемпіонаті Європи з гирьового спорту в Греції, фото-1

У Чемпіонаті Європи також взяли участь 16 країн. У складі української збірної представник Полтавщини Ярослав Величко виконав дисципліну у ваговій категорії 73 кілограми: поштовх довгим циклом двох гир по 32 кг 50 разів, поштовх 105 разів та ривок гир 160 разів. Загалом, 11 гирьовиків з Полтавщини здобули 33 нагороди, серед яких 31 золота медаль і 2 срібні. 

Сержант поліції Ярослав Величко із Полтавщини здобув три золоті медалі в Чемпіонаті Європи з гирьового спорту в Греції, фото-2

До участі в Чемпіонаті Ярослава підготував Заслужений тренер України та Заслужений Майстер спорту України Олег Коломієць. 

Нагадаємо, що Полтавські "олімпійці" перемогли в змаганнях з триатлону.

Щоб стежити за  новинами, підписуйтеся на наш Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW