У Запоріжжі аудитори встановили фінансових порушень на суму в 25 мільйонів гривень



Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області за січень - березень 2023 року  встановили фінансових порушень на суму 25 мільйонів гривень.З цієї суми забезпечили відшкодування порушень 12,8 мільйона гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Держаудитслужби у Запорізькій області, передає 061.

Керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій врахували 15 пропозицій за результатами державних фінансових аудитів. Під час проведення чотирьох аудитів встановлено факти неефективних управлінських дій на суму 851,5 млн гривень.

З метою забезпечення повного відшкодування виявлених втрат аудитори передали до правоохоронних органів матеріали 7 перевірок фінансового контролю, за якими розпочато 5 досудових розслідувань.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто одну особу, до дисциплінарної відповідальності-дві особи.

До Державної служби фінансового моніторингу України для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на суму майже 159,3 млн гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що керівництво "Облводоканалу" відмовилось співпрацювати з аудиторами, останні - вимагають відсторонити директора КП.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW