Зміни у розкладі руху соціального маршруту та проведення благоустрою в громаді: відбулась робоча нарада зі старостами



Сьогодні, 25 квітня, відбулась зустріч старост громади, під час якої були окреслені нагальні питання життєдіяльності старостинських округів та намічені плани на подальшу роботу. 

Під час зустрічі звучали питання транспортного сполучення з Покровськом, проведення весняних толок та облаштування свердловин.  
Окрему увагу присутні приділили можливості зміни маршруту, за яким курсує соціальний автобус. 

Зміни у розкладі руху соціального маршруту та проведення благоустрою в громаді: відбулась робоча нарада зі старостами, фото-1

«За сприянням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та при підтримці ГО «Проліска» вдалось запустити соціальний маршрут, який на безоплатній основі здійснює перевезення мешканців найвіддаленіших старостинських округів до Покровська. Ходить він три рази на тиждень: щосереди, щочетверга та щоп`ятниці. За тиждень за узгодженим маршрутом вже було перевезено близько 100 осіб. Сьогодні розглядається можливість дещо змінити графік його руху, щоб транспорт курсував через соціально значущі об`єкти: банк, ринок, лікарні», - зазначила начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач. 

До того ж вона повідомила, що у громаді продовжується реалізація програми «Доброзичлива медицина», у рамках якої усі бажаючі мешканці приєднаних територій мають змогу безоплатно відвідати вузьких спеціалістів Покровської міської лікарні та отримати їх висновок. Кожний перший та останній тиждень місяця курсує автобус, яким жителі сіл можуть дістатись до медустанови. 

Зміни у розкладі руху соціального маршруту та проведення благоустрою в громаді: відбулась робоча нарада зі старостами, фото-2

Під час наради обговорили керівники старостинських округів й хід виконання робіт щодо буріння свердловин. 

За інформацією Олени Носач, у громаді вже працює 2 джерела водопостачання – у с.Котлине та Перше Травня, останнє з яких оснащено осмосом. 

Зміни у розкладі руху соціального маршруту та проведення благоустрою в громаді: відбулась робоча нарада зі старостами, фото-3

За планами, найближчим часом свердловини будуть облаштовані в Лисівському, Піщанському та Шевченківському СО. 

Триває у громаді весняне прибирання, тож організаційні питання щодо проведення толок у селах теж були розглянуті учасниками зустрічі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW