П'ять адмінматеріалів склали на нетверезого водія патрульні



П'ять адмінматеріалів склали на нетверезого водія патрульні, фото-1

Днями поліцейські помітили автомобіль марки Nissan, який зупинився на виїзді з прилеглої території, блокуючи в'їзд і виїзд для інших транспортних засобів. Коли водій побачив службове авто, він розпочав рух.

Інспектори увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів та подали водію звуковий спецсигнал про зупинку, але чоловік проігнорував законні вимоги поліцейських та намагався втекти. Охоронці порядку розпочали переслідування транспортного засобу та догнали його біля будинку, де водій зупинив свій автомобіль, але намагався втекти. Патрульні затримали громадянина.

Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився на огляд на стан сп'яніння, результат якого був позитивним: прилад зафіксував 1,60 проміле алкоголю.

Керманич поводив себе зухвало, висловлювався нецензурною лайкою та не реагував на зауваження охоронців порядку. Крім того, він не пред'явив поліцейським посвідчення водія відповідної категорії на право керування зазначеним транспортним засобом.

На правопорушника патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського про зупинку), ч. 1 ст. 122 (Порушення правил стоянки), ч. 1 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не має при собі посвідчення водія) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW