Упродовж минулої доби закарпатські прикордонники затримали 11 нелегалів, що пробиралися манівцями до Європи



Прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті затримали одинадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути державний кордон. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники зупинили двох осіб разом із переправником відділення «Велика Бийгань», коли реалізовували інформацію, отриману від оперативників загону. Двоє чоловіків з Одещини мали намір незаконно потрапити до Угорщини, а 48-річний житель села Дийда привіз їх до прикордоння, обіцяючи безперешкодний перетин кордону. Усіх трьох чоловіків затримали.

Ще один українець, який намагався незаконно потрапити в Угорщину, був затриманий прикордонниками відділу «Лужанка». Затриманим виявився житель Закарпаття.

Неподалік від українсько-румунського кордону прикордонні наряди відділення «Велятино» зупинили одного киянина та трьох жителів Сумщини.

Двох чоловіків зупинили військовослужбовці прикордонного відділу «Тячів», коли вони намагались незаконно перетнути кордон з Румунією. Один з них прибув з Дніпропетровщини, а інший з Харківщини.

Ще один порушник, який прибув на Закарпаття з Івано-Франківщини, був затриманий прикордонним нарядом відділу «Ділове». Чоловік також планував незаконно потрапити в Румунію.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!

Читайте також: Коли закарпатець не зміг обдурити прикордонників, то спробував підкупити їх



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW