Працівниця митниці організувала нелегальну схему - ДБР



Працівники ДБР завершили досудове розслідування відносно державної інспекторки Чернівецької митниці та двох її спільників. Вони за гроші допомагали чоловікам призовного віку нелегально перетинати кордон та тікати до Румунії.

Обвинувальні акти скеровано до суду.

Використовуючи власні зв’язки, жінка підшукала двох «партнерів», які допомагали чоловікам призовного віку нелегально залишити країну. Вартість послуг становила 4,8 тис. євро з людини.

Одного з фігурантів правоохоронці затримали, коли він з «клієнтом» рухався в напрямку державного кордону. Наступного дня йому та посадовиці було повідомлено про підозру, а ще одного спільника викрили пізніше.

Працівниця митниці та один із її спільників обвинувачуються в організації та незаконному переправленні осіб через державний кордон України, вчиненому за попередньою змовою групою осіб з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України), ще один зловмисник — в сприянні вказівками та порадами, а також наданні засобів для незаконного переправлення особи через державний кордон України, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 332 КК України).

Таким чином, двом з них може загрожувати до 9 років позбавлення волі, а третьому – до 7 років позбавлення волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW