У Чернігові офіцера військкомату засудили за хабарництво



У Чернігові старшого офіцера мобілізаційного відділення одного з центрів комплектування та соціальної підтримки Олександра Комара засудили за хабарництво. Про це редакція 368.media дізналася з вироку Новозаводського райсуду ч. 1 ст. 368 КК.

Капітан Комар, проходячи військову службу на посаді старшого офіцера мобілізаційного відділення, відповідає за постійну готовність бази мобілізаційного розгортання. У середині січня цього року до нього звернувся представник ПП «Діалог Плюс» з проханням про необхідність зняття з військового обліку їх транспорт.

Офіцер військкомату висловив прохання надати йому паливні картки на 900 л (бензину та дизель) за видачу документів про зняття автівок з військового обліку. Згодом капітану передали карти вартістю майже 45 тис. гривень.

У суді посадовець територіального центру комплектування визнав провину та уклад з прокурором угоду. Його засудили до штрафу у 40,8 тис. гривень. Також Комара позбавили на два роки біймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах військового управління та державної влади.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW