Стало відомо, скільки ще в Україні триватиме загальна мобілізація



Загальна мобілізація в Україні буде продовжена разом із воєнним станом. Їх продовжать ще, як мінімум, на три місяці. Таким чином, мобілізація українців до війська триватиме щонайменше до середини серпня.

Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

"На початку травня парламент знову має продовжити строк дії воєнного стану та загальної мобілізації. Дія буде продовжена з 19 травня 2023 року і  дуже ймовірно знову на 90 днів, тобто до середини серпня 2023", - інформує Железняк.

Нардеп також нагадує, що Верховна Рада вже голосувала за воєнний стан шість разів: 24 лютого, 15 березня, 21 квітня, 15 серпня і 16 листопада 2022 року і цьогоріч 7 лютого. Таким чином, це вже буде сьоме голосування за продовження воєнного стану та загальної мобілізації.

Як відомо, українська армія готується до контрнаступу, який може вирішити результат цієї війни. Рішення щодо контрнаступу ВСУ будуть ухвалювати у суворій таємниці. Про це завчасно знатимуть лише кілька людей в Україні.

Проте, перші ніж починати контрнаступ, в Україні можуть посилити загальну мобілізацію, вважають західні експерти. До речі, Головнокомандувач ВСУ Валерій Залужний планує підсилити військо ще 360 тисячами мобілізованих українців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW