Тернопільщина одержала спеціальний автомобіль для вакцинації населення



Державна установа «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» отримала кросовер Renault Duster. 

Як інформує "Файне місто", загалом, МОЗ отримало 59 авто для підсилення медичного фронту – 33 «швидкі» в якості гуманітарної допомоги. Така ініціатива організована від World Health Organization Ukraine за підтримки Європейського Союзу та USAID Ukraine – USAID Україна та 26 кросоверів Renault Duster для підсилення центрів контролю та профілактики хвороб (ЦКПХ) від представництва ВООЗ в Україні.

“Вакцинація була та залишається однією з головних і пріоритетних складових громадського здоров’я.

Державна установа «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» радить подбати про себе і своїх дітей та захиститися від інфекційних хвороб”, – розповіли у центрі.

Головна державна санітарна лікарка області висловила вдячність Міністерству охорони здоров’я України та міжнародним партнерам за підтримку системи громадського здоров’я у цей важкий час.

“Здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні – наголосила Оксана Чайчук. – У воєнний час підвищується ризик розвитку і поширення інфекційних хвороб. Особливо вразливі до них діти і дорослі, які мають прогалини у графіку щеплень або не імунізовані взагалі.”



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW