Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки



Покровська громада вчергове отримала в якості благодійної допомоги комп’ютерну техніку для закладів освіти. Цього разу це 26 планшетів Lenovo M10 Plus та 20 хромбуків Samsung Galaxy від Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Їх отримали учні, які особливо потребують оновлення особистих гаджетів для подальшого успішного навчання. 

Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-1

«Ці діти - переможці Олімпіад, це «золота» дітвора, - пояснила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. - І все це стало можливим за підтримки Донецької обласної адміністрації і департаменту освіти. Вони звернулись до благодійної організації UNISEF для того, щоб Донецька область отримала ось такі хромбуки і планшети з навушниками». 

Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-2

Особисто отримати новеньку техніку діти прийшли у супроводі батьків. Тепер вони зможуть готувати ще більш круті презентації, виходити на зв’язок зі своїми вчителями та науковими наставниками. 

Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-3

«Сподіваємось, що це принесе нам очікувані результати, а саме - діти покращать якість свого навчання, свої здобутки, будуть нести тільки гарні новини і матимуть гарні враження від уроків. Діти будуть більш захоплені навчанням, досягатимуть більших вершин, прославлятимуть не тільки наш заклад, а й гідно представлять Покровську громаду на міжнародному та всеукраїнському рівнях», - зазначила директорка ЗОШ №9 Валентина Рудик. 

Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-4

Кандидатів на отримання гаджетів по кожній школі визначала відповідна комісія. Така допомога - дійсно вагома. Для учнів це можливість і надалі демонструвати високі результати в навчанні, а для вчителів - якісніше та кількісне залучення школярів до уроків.

Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-5Талановитим дітям – кращі гаджети. Покровська громада отримала планшети та хромбуки, фото-6

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW