Акції в супермаркетах Миколаєва. Де можна придбати товар зі знижкою, - ФОТО



Акції в супермаркетах Миколаєва.

Станом на 20 квітня у різноманітних супермаркетах Миколаєві діють знижки на товари. Редакція пропонує дізнатись, де і що можна купити зі знижкою в місті.

МЕТРО

У маркеті, який нещодавно відчинився, діють знижки на молочну продукцію, а також фрукти, солодощі та алкоголь. Є знижки  і на побутову хімію:

МІДА

Ця мережа супермаркетів пропонує миколаївцям знижки на ковбаси, солодощі та напівфабрикати:

ТОРБА

Супермаркет пропонує знижки на ковбаси, сири, масло та молоко. Також на знижці морозиво та шоколад. Крім того знижки трапляються на різні соуси. На акції є алкоголь, а також газовані напої:

АТБ

У цьому супермаркеті по акції можна придбати різноманітну каву, також є на знижці і шоколад. Соуси, крабові палички - теж на знижці:

КОПІЙКА

Тут можна придбати побутову хімію на знижці, як-от мило, засоби для прання чи гель для душу. На знижках шоколадні вироби, панетоне, сухі сніданки та батончики. Є алкоголь по акції, а також соки та різна солодка чи мінеральна вода. Також на акції йогурти, молоко, ряжанка та деякий сир.

СІЛЬПО

У Сільпо діють знижки на салатну суміш, фрукти та різні овочі. Також з 20 квітня по 26 квітня є досить багато акційних товарів: і солодощі, і кава, час, соки, алкоголь, соуси та різні консервовані продукти. Також багато знижок у відділені побутової хімії.

НОВУС

У Новусі діють знижки на йогурти, деякі овочі. На акції шашлик, слабосолена риба та морозиво. 

ВЕЛМАРТ

Велмарт пропнує знижки на дитяче харчування, різні шоколадки та печиво. Є на акції кава, спеції та молочна продукція. 

Підготовлено за допомогою сайту: https://gotoshop.ua/nikolaev/.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW