Поминальна дні у Чернігові: як доїхати до міського кладовища «Яцево»



На період поминальних днів у Чернігові збільшать кількість автобусних маршрутів, що курсуватимуть у напрямку міського кладовища «Яцево».

Про це у Telegram повідомив в.о. міського голови Олександр Ломако.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «Яцево» готується до поминальних днів

У суботу, 22 квітня, до «Яцево» можна доїхати автобусним маршрутом №10, а також №28 та 28а (без заїзду на кладовище у зворотному напрямку).

У неділю, 23 квітня, працюватиме сім автобусних маршрутів: №№10, 21а, 24, 24а, 27, 28, 31.

Також Олександр Ломако зазначає, що протягом останнього тижня кількість автобусних маршрутів №28 збільшена до дев’яти і всі великої місткості.

– Ми прийняли таке рішення, розуміючи високий запит людей дістатися до кладовища саме у цей період. З такою кількістю рухомого складу маршрут працюватиме до середини наступного тижня.

До уваги власників автівок! В’їзд на кладовище «Яцево» через центральні ворота з вул. Кленова. Виїзд - ТІЛЬКИ через північно-західний напрямок на автодорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин. Виїзду через центральні ворота не буде!

– Також ми звернулися до патрульних та поліції, аби вони на період поминальних днів забезпечили організацію регулювання та безпеку дорожнього руху по вулицях Шевченка та Кленова, а також громадський порядок.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW