На Тернопільщині водій-порушник вирішив познущатися із патрульних



У Чортківському районі двоє водіїв-порушників намагалися відкупитися від адміністративної відповідальності. Факти корупційних правопорушень задокументувала слідчо-оперативна група. При цьому один взагалі запропонував таку мізерну суму, яку радше можна сприйняти як моральне знущання та намагання образити поліцейських.

Під час несення служби співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №4 міста Заліщики за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» .

За кермом перебував житель Чернівецької області. Під час оформлення поліцейськими адмінматеріалів водій поклав у службову автівку 400 гривень неправомірної вигоди, аби його відпустили.

Ще один випадок зафіксовано у Заліщиках. Водій автомобіля «Citroen Berlingo», який сів за кермо у нетверезому стані, запропонував поліцейським 10 000 гривень неправомірної вигоди за нескладання на нього адмінпротоколу.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 за ст. 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 4 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW