Віталій Глагола: "Отця-сепаратиста Сидора викликали на допит за підозрою у розпалюванні міжконфесійної ворожнечі"



Під будівлею ГУНП у Закарпатській області отець Сидор організував «групу підтримки», серед яких – священнослужителі, які до кінця не розуміють, у що саме їх втягує підозрюваний.

Про це на своєму Telegram-каналі пише журналіст Віталій Глагола.

За словами журналіста, захищати в суді інтереси отця Сидора взявся голова спілки адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош, наближений до зрадника і колабораціоніста Віктора Медведчука та проросійської ПП «Український вибір».

"Фазекош відомий тим, що допомагав Іллі Киві складати іспит на право займатися адвокатською діяльністю в Закарпатті. Мої джерела кажуть, що він має фіктивне адвокатське посвідчення та не складав відповідний іспит для зайняття адвокатською діяльністю. Вся його практика зводиться до того, щоб «змолотити» гроші.", - йдеться у повідомленні

Також у дописі Віталія Глаголи повідомляється, що Фазекош усіма силами намагається «убезпечити» свою і без того сумнівну репутацію. Він втягнув у цю справу молоду адвокатесу Атабаєву Ольгу Андріївну, уродженку рф, яку хоче зробити по-факту «цапом-відбувайлом».

"Найгірше, що цей адвокат вдає з себе волонтера, активно передає допомогу нашим бійцям Добровольчого батальйону «Сонечко» Головного розвідувального управління розвідки Міністерства оборони України та Закарпатської військово-патріотичної організації «Карпатська січ», які віддають своє життя за нашу свободу. І разом із цим, захищає в суді інтереси найбільш радикального московського попа сепаратиста Сидора. Стежимо за тим як розвиватимуться події...", - пише журналіст

Читайте також: у Мукачеві підпалили Mercedes депутату Закарпатської облради Георгію Горвату

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW