Нічний спалах над Києвом: стала відома причина, – ВІДЕО



У Головному центрі спеціального контролю Державної космічної агенції прокоментували спалах у Києві увечері 19 квітня.

Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою установи.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

За словами вчених, 19 квітня 2023 року о 21:57 за київським часом інфразвуковими засобами ДЦСК на території України зареєстровано високоенергетичну акустичну подію.

Розрахункове місце епіцентру вибуху знаходиться у Київській області. Подія, ймовірно, пов'язана з входом космічного тіла до щільних шарів атмосфери, – йдеться в повідомленні.

Нічний спалах над Києвом: стала відома причина, – ВІДЕО, фото-1, Головний центр спеціального контролю

Головний центр спеціального контролю

У столиці перед оголошенням повітряної тривоги, яка розпочалася о 22:07, місцеві жителі у Мережі повідомляли про яскравий спалах у небі та звуки вибухів.

В КОВА заявили, що у небі над Київщиною виявили повітряну ціль, а сили ППО напоготові. Про нібито роботу української ППО повідомив і голова Офісу президента Андрій Єрмак: «Не переймайтесь щодо НЛО. Це наша ППО».

Згодом у КМВА зауважили, що яскравий спалах та зарево, – це результат падіння на Землю космічного супутника NASA. Втім, там відхрестилися від падіння супутника над Києвом, адже він все ще перебуває на орбіті.

Раніше ми повідомляли, що 1 березня, на Київщині, у небі зафіксували невідомий повітряний об’єкт. Через це в Києві та області оголосили повітряну тривогу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW