"Потенційно в майбутньому ми маємо до цього прийти": чи видаватимуть українцям повістки через Дію



В Україні поки не будуть запускати видачу повісток через застосунок "Дія". Проте у майбутньому цю ініціативу можуть реалізувати в Україні.

Як пояснив член Комітету ВР з питань нацоборони Федора Веніславського в ефірі телемарафону, передає РБК-УКРАЇНА, наразі Україна не має технічної можливості, щоб оцифрувати військовий облік і запустити повістки у "Дії". Проте Веніславський припускає, що у майбутньому цю ініціативу реалізуют

- Потенційно в майбутньому ми маємо до цього прийти, оскільки цифровізація передбачає спрощення всіх дій і паперові повістки точно мають піти у минуле. Але на сьогодні це проекти не в короткостроковій перспективі, - говорить член Комітету ВР з питань нацоборони. 

Пізніше, на припущення Веніславського відреагував міністр Мінцифри Михайло Федоров та заявив, що даної послуги немає ані в розробці, ані в планах. 

Нагадаємо, раніше керівник із розвитку електронних послуг Мінцифри Мстислав Банік пояснив, що у плані роботи немає таких завдань, як надходження повісток через «Дію».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW