Захищаючи Батьківщину від окупантів, загинув боєць з Кривого Рогу Віталій Кошиль



8 квітня 2023 року обірвалося життя молодшого сержанта, стрільця-сапера 2-го відділення 3-го штурмового взводу штурмової роти військової частини Т0920, підривника дільниці №10 шахти «Тернівська» Віталія Кошиля. 

Про це повідомляє пресслужба КЗРК. 

Віталій Олександрович народився 24 грудня 1989 року в м. Кривий Ріг. Після школи навчався в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї, де отримав професію прохідника. Виробничу практику проходив учнем прохідника на дільниці №46 шахти «Тернівська» Криворізького залізорудного комбінату. Після закінчення навчального закладу працевлаштувався на ту саму шахту, де опановував тонкощі гірничої справи – трудився машиністом електровоза дільниці №10 шахти «Тернівська». З часом гірник здобув неабиякий досвід, демонструючи свій професіоналізм і майстерність. У 2013-му його було переведено на посаду підривника дільниці вибухових робіт. На цьому Віталій Кошиль не зупинився і продовжив підвищувати свій рівень знань. У 2017 році він закінчив Український політехнічний технікум, де опанував спеціальність «Підземна розробка корисних копалин». Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний і сумлінний робітник, який прагнув навчатися і досягати нових виробничих здобутків. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Тернівська» і підприємства.

22 березня 2022 року під час повномасштабної агресії рф проти України Віталія Кошиля було мобілізовано до лав ЗСУ. Ніс службу молодшим сержантом військової частини Т0920. Понад усе мріяв, аби в нашій країні найшвидше запанував мир, адже мав люблячу родину, яка чекала його вдома цілим і неушкодженим. На жаль, 8 квітня мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність України, він загинув в районі населеного пункту Хромове Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Тетяна Валеріївна, без батька – доньки Анна та Ангеліна. Невимовний біль щоразу огортає серце, коли сумні звістки сколихують нашу криворізьку землю…

Керівництво, трудовий колектив Акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Віталія Кошиля та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи, чесно прожив своє життя, захищав Україну до останнього подиху завжди будуть сильніші, ніж смерть! Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна пам’ять та шана Герою!

Захищаючи Батьківщину від окупантів, загинув боєць з Кривого Рогу Віталій Кошиль, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW