Рівень води на подвір'ях – до 50 см: як триває ліквідація підтоплень у Дніпрі та області



В Дніпрі та області триває ліквідація наслідків підняття рівня води у річці Дніпро. Наразі працюють мобільні оперативні групи, що контролюють рівень підтоплення у домогосподарствах.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на сторінку ДСНС Дніпропетровщини.

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків часткових підтоплень на території Дніпропетровської області

Нагадаємо, що 15-го квітня, внаслідок підняття рівня води у річці Дніпро, відмічається часткове затоплення прируслових територій у ряді прирічкових населених пунктів на Дніпропетровщині.

Так, у місті Дніпро було підтоплено подвір’я приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Перевіз Амур-Нижньодніпровського району. Рівень води у дворі становив близько 30 см. Надзвичайники відкачали її за допомогою мотопомпи.

У Новокодацькому районі обласного центру спостерігалось підтоплення трьох приватних домоволодінь, розташованих на вулиці Набережній. Рівень води на подвір’ях сягав 50 см.

У селищі Обухівка Дніпровського району було підтоплено територію чотирьох приватних домоволодінь на вулиці Кленовій, а також територію бази відпочинку «Дача Горця», де рівень води складав від 15 до 30см.

У селищі Курилівка Петриківської селищної територіальної громади відмічалось підтоплення трьох садових товариств. Здійснивши об’їзд територій, фахівці ДСНС встановили, що переважна кількість підтоплених будівель - це дачні будинки, з яких у нічний час люди виїжджають. Будинки, у яких люди мешкають постійно, не затоплені. На даний час гідрологічна ситуація контрольована. Вода вже впала на 30 см від найбільшого рівня.

Для моніторингу та координації дій задіяно мобільні оперативні групи ДСНС, якими здійснюється об’їзд територій та контроль стану підтоплених ділянок.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW