У великодні свята поліція Закарпаття працюватиме посилено



Для того, щоб великодні свята на Закарпатті пройшли максимально безпечно та спокійно, працівники поліції працюватимуть, як і зазвичай, у посиленому режимі. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.

У великодні свята поліція Закарпаття працюватиме посилено, фото-1

Особливу увагу поліцейські звертатимуть на дотримання громадського порядку поблизу храмів, церков, каплиць, де відбуватимуться масові богослужіння та освячення пасок.

Разом із військовослужбовцями Нацгвардії, поліцейські нестимуть службу біля релігійних споруд, щоб простежити за порядком та для того, щоб кожен громадянин у разі потреби міг звернутися до них за допомогою.

Крім того, щоб гарантувати дотримання безпеки учасників дорожнього руху, збільшиться і кількість поліцейських патрулів на вулицях населених пунктів області.

Нагадаємо, відповідно до повідомлення Закарпатської ОВА, на Великдень у Закарпатській області обмеження не вводитимуться: комендантська година запроваджуватися не буде.

"Шановні закарпатці та гості нашого краю, будьте законослухняними, уникайте провокацій на релігійному ґрунті та обов’язково дотримуйтеся правил безпеки у разі оголошення повітряної тривоги. А поліцейські зроблять усе можливе для того, щоб великодні свята для вас пройшли максимально спокійно та безпечно", - повідомляють правоохоронці.

Читайте також: у святкові дні рух окремими вулицями Ужгорода буде обмежено

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW