Поліцейські Житомирщини забезпечують правопорядок під час Великодніх свят та нагадують про обмеження воєнного стану



На вихідних християни східного обряду відзначатимуть Великдень. Поліцейські забезпечуватимуть громадську безпеку та порядок у понад 460 населених пунктах області, де відбуватимуться масові святкові богослужіння.

Очікується, що у ніч з 15 квітня такі відправи пройдуть у майже 200 храмах, участь у яких візьмуть понад 9,2 тисячі вірян. А у неділю, 16 квітня, богослужіння та освячення символічних атрибутів Великодня відбудуться у понад 540 релігійних спорудах за участі близько 24, 2 тисяч громадян.

Правопорядок та безпеку під час масових релігійних заходів забезпечуватимуть понад 730 поліцейських, які нестимуть службу у складі піших та автопатрулів. Їх завданнями є організація безпеки учасників масових заходів та запобігання правопорушенням.

Зважаючи на умови воєнного часу, поліцейські закликають учасників релігійних заходів дотримуватися правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Зауважте, що не варто відвідувати храми у комендантський час (який нині починається о 24:00 та триває до 5:00). Пам’ятайте, що нині обов’язково необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу, які, у разі необхідності, поліцейські перевірятимуть.

Тож, шановні громадяни! Будьте обережними та уважними, подбайте про свою безпеку та рідних. Виявляйте взаємну повагу та розуміння, будьте розсудливими.

У разі виявлення невідомих предметів чи речовин, підозрілих осіб або у разі виникнення неоднозначних ситуацій негайно звертайтесь до найближчого наряду поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW