На Харківщині невідомий вбив чоловіка на залізничній станції: поліція просить допомоги у розшуку злочинця, - ФОТО



У Харківській області поліція встановлює особу люини, причетної до вбивства чоловіка на залізничній станції.

2 квітня близько 06:00 до відділення поліції № 1 Лозівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від перехожої про те, що у місті Первомайський біля автобусної зупинки на залізничній станції "Ліхачово" лежить чоловік в крові. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

За адресою поліцейські виявили тіло 33-річного мешканця села Паризьке Лозівського району. 3 місця події вилучили речові докази. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Слідчий вніс інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Для встановлення особи злочинця задіяли особовий склад відділення поліції № 1 Лозівського РВП, Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та ВСП. Створено слідчо-оперативну групу з розслідування даного злочину.

Поліція просить людей, які володіють будь-якою інформацією про особу зловмисника та обставини вбивства, звернутися до відділення поліції № 1 Лозівського РВП за номерами телефонів: "102" або до чергової частини 057-483-21-12, 066-834-05-82 чи іншим зручним способом.

На Харківщині невідомий вбив чоловіка на залізничній станції: поліція просить допомоги у розшуку злочинця, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW