У Мукачеві затримали підозрюваного у підпалі автівки депутата облради



Зловмисника "виявили" за допомогою системи відеоспостереження. Про це повідомляє ГУ Національної поліції України у Закарпатській області.

11 квітня до поліції надійшло повідомлення про пожежу автомобіля на парковці одного з закладів у місті Мукачево. На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого управління поліції, яка зафіксувала явні сліди умисного підпалу.

Знищений вогнем позашляховик марки "Mercedes" належить дружині депутата Закарпатської обласної ради, але того дня автомобілем користувався сам депутат. Правоохоронці встановили, що чоловік залишив машину припаркованою, а за період його відсутності невідома особа облила її легкозаймистою речовиною та підпалила. Це зафіксували камери зовнішнього спостереження.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, зокрема системи відеоспостереження "Безпечне Закарпаття", встановили автомобіль, на якому рухався зловмисник, і його переміщення до моменту підпалу. Завдяки цим даним оперативникам вдалося встановити особу злочинця – 34-річного раніше судимого мукачівця.

Після скоєння злочину підозрюваний змінив номерні знаки на автомобілі, за допомогою якого втікав з місця події та зняв з коліс ковпаки. Таким чином він намагався змінити вигляд автомобіля.

В ході обшуку у нього вдома поліція вилучила одяг, який він мав на собі під час підпалу: чорні спортивні штани та темно-зелену куртку з капюшоном. Крім того, було вилучено автомобіль, яким зловмисник користувався для переміщення.

Сьогодні, 13 квітня, слідчі Мукачівського районного управління поліції повідомили злочинця про підозру в присутності окружної прокуратури. У цьому випадку, поліція продовжує проводити оперативні заходи для встановлення мотивів злочину та перевірки зв'язку з підозрюваним у подібних випадках на території Закарпаття.

У Мукачеві затримали підозрюваного у підпалі автівки депутата облради, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW